La presència d’oli d’oliva creix en els esmorzars

L’esmorzar és l’àpat més important del dia, i de fet, segons dades del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) del nostre país, actualment és l’hàbit de consum més elevat a la llar. L’últim recompte indica que el 94,4% dels espanyols esmorzen alguna cosa una mitja de sis cops a la setmana abans de sortir de casa.

La tendència d’escollir un esmorzar dolç per plaer i pel seu sabor s’està substituint cada cop més per opcions salades. L’estudi esmentat revela que una de cada cinc persones prefereix un entrepà o una torrada abans que una magdalena o un tros de pastís. Això és degut, sobretot, a qüestions de salut, juntament amb el desig de emprendre un estil de vida saludable i començar el dia amb una alimentació equilibrada. L’oli d’oliva supera la ingesta de sucre i està present en el 8% dels esmorzars, de manera que és evident que la presència d’aquest ingredient en cru ha experimentat un creixement important.

Per tal de satisfer des dels paladars més exigents fins als més indiferents, des de l’Oli del Mar, s’han proposat crear una gamma d’olis de qualitat superior i ben diferents. Gràcies a les més de 200 hectàrees negades de camps d’olivar, repartides entre la caient de la Serra del Boix i al nord del marge esquerre del Parc Natural del Delta de l’Ebre, l’empresa comercialitza productes que inclouen oliva de varietat Sevillenca, Morrut, Farga, Arbequina i Coupage.

Aquest estiu, escull l’Oli del Mar a l’hora d’esmorzar i prepara’t per gaudir d’un maridatge protagonitzat per l’essència i el blau intens del mar Mediterrani i la mil·lenària concepció de l’oliver com a símbol de la terra.

Text i fotografia: OLIDELMAR.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top