Magret d’ànec amb peres

Avui us proposem un plat amb ingredients gourmet per a un àpat en bona companyia i difícil d’oblidar.

Necessitaràs

  • 2 magrets d’ànec.
  • 4 peres.
  • 100 gr de melmelada de pera de Can Bech.
  • 250 ml de brou de vedella fosc de Can Bech.
  • Sal en escames.
  • Pebre negre acabat de moldre.

 Preparació:

  • Posar els magrets salpebrats per la part de la pell en una paella a foc mitjà. Deixar que el greix es vagi fonent i quedi daurat durant uns 6-8 minuts.
  • Tot seguit, donar el tomb als magrets i deixeu coure 2 minuts més. Retirar del foc.
  • Llençar el greix d’ànec i a la mateixa paella marcar les peres tallades en quatre. Reservar-les. Posar la melmelada de peres, el brou de vedella, un pols de sal i deixar reduir fins que agafi textura de salsa. A l’últim moment posar-hi les peres.
  • Tallar els magrets a làmines i muntar al plat amb la salsa, les peres i unes escates de sal.

Aquesta i moltes més receptes les trobaràs al web de CAN BECH: www.canbech.com

Recepta i fotografia: CANBECH.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top