Ja és possible trobar gelats amb galeta i sabor sense gluten

El gelat es converteix en el nostre millor amic quan s’apropa l’estiu. Ve de gust refrescar-se quan les temperatures pugen i què millor que assaborir una terrina o un cucurutxo de fruites, xocolata o altres combinacions dolçament exòtiques mentre el nostre cos s’omple de nutrients especials aptes dins una alimentació equilibrada.

El fet de seguir una dieta sense gluten no implica haver de renunciar als gelats. Per sort, a mesura que avança el temps van apareixent alternatives al mercat, i no només de productes envasats i congelats, sinó també frescos. Gelati Dino, membre del Clúster Gourmet de Catalunya, més enllà de sabors vegans, sense gluten o sense lactosa, en tots els seus punts de venda disposa de cucurutxos cruixents i artesans sense gluten per acompanyar el teu gelat preferit.

Qui ha dit que els que viuen obligats a consumir productes gluten free han de disfrutar-lo únicament amb el format de terrina?

Dino ofereix gelats d’alta qualitat elaborats segons la tradició italiana amb ingredients excel·lents, tots naturals i escollits en els millors territoris, a través d’una minuciosa i atenta selecció.

De cap a peus… ”Naturalmente Gelato”! Que ningú se’n quedi sense aquesta temporada!

Text i fotografia: GELATIDINO.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top