Cafè ecològic: cafè feliç per a fer-te feliç

El cafè té essències de les que cal gaudir per aconseguir ser una mica més feliç. Essències que despertaran experiències sensorials i que, de ben segur, et transporten a llocs singulars en només fer un glop. Tot i així… saps apreciar un bon cafè?

Fincafè Ecològic, com el seu nom indica, és 100% sostenible i està disponible en càpsules compatibles amb cafeteres Nespresso, les quals són compostables i desapareixen en menys de tres mesos. Aquesta gamma de la marca Fincafè – propietat del grup Coffee Center- és una aposta segura dins l’univers del cafè ‘gourmet’, donat que treballen amb un gra verd que arriba d’explotacions agrícoles seleccionades a Mèxic, Nicaragua i Brasil per a torrar-se de manera natural i artesana al taller-torrador de Sant Fost (Barcelona).

És important tenir en compte que cada origen necessita ser tractat de forma diferent i per separat. Al no utilitzar substàncies agro-químiques a l’hora de produir-lo, el resultat final es basa en una fusió de l’alta qualitat i d’un aroma especial que, en el cas de Fincafè, comporta una combinació entre la tradició i les tècniques més innovadores del mercat.

Artesà i orgànic. Procedent de finques certificades en origen i sostenibles. Disponible en diversos formats. Encara no t’hem convençut per consumir cafè ecològic?

Text i fotografia: FINCAFE.ES

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top