Bol d’espinacs amb formatge fresc i fruita

Elaborar bols o ‘bowls’ per menjar és tendència. Smoothie bowl o poke bowl. Dolç o salat. En aquest cas et mostrem com fer un bol d’espinacs amb Formatge Fresc batut amb Iogurt 0% M.G. de Pastoret, una proposta ideal per regular el nivell adient de proteïnes i reduir grasses dins la nostra dieta.

Necessitaràs

  • ½ tassa d’espinacs.
  • ½ tassa d’aigua de coco.
  • una mica de mel.
  • 150 grs de Formatge Fresc Batut amb Iogurt 0% M.G. de Pastoret.
  • 150 grs de pinya fresca o congelada.
  • el suc de ½ llima.

Preparació:

  • Tan senzill com liquar tots els ingredients i servir en un bol.
  • Pots decorar-lo amb una mica de fruita fresca, kiwis, llavors o coco ratllat.
  • I ja està llest per gaudir!

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PASTORET DE LA SEGARRA: www.pastoret.com

Recepta i fotografia: PASTORET.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top