Elaborar bols o ‘bowls’ per menjar és tendència. Smoothie bowl o poke bowl. Dolç o salat. En aquest cas et mostrem com fer un bol d’espinacs amb Formatge Fresc batut amb Iogurt 0% M.G. de Pastoret, una proposta ideal per regular el nivell adient de proteïnes i reduir grasses dins la nostra dieta.
Necessitarà s
- ½ tassa d’espinacs.
- ½ tassa d’aigua de coco.
- una mica de mel.
- 150 grs de Formatge Fresc Batut amb Iogurt 0% M.G. de Pastoret.
- 150 grs de pinya fresca o congelada.
- el suc de ½ llima.
Preparació:
- Tan senzill com liquar tots els ingredients i servir en un bol.
- Pots decorar-lo amb una mica de fruita fresca, kiwis, llavors o coco ratllat.
- I ja està llest per gaudir!
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PASTORET DE LA SEGARRA: www.pastoret.com
Recepta i fotografia:Â PASTORET.COM