Si compartir és viure, compartim embotits?

Imagina’t que estàs a casa teva tranquil·lament i sense avisar, de repent, un grup d’amics et truca per fer-te una visita. Diuen que compartir és viure i quina millor manera de deixar contents als convidats que oferint-los un assortit de Embotits Salgot preparat amb gust.

Salgot és una empresa familiar que ha passat de generació en generació des del 1928. Tots els seus productes s’obtenen del porc, però en forma de delicatessen. Des d’embotits curats (fuets, secallones, llonganissa, etc); frescos (botifarres i hamburgueses) i cuits (bulls, llardons, etc). I per als més exigents, també disposen d’una gamma de xarcuteria ecològica.

Comparteix moments i bons aliments amb la millor companyia. Deixa’t conquistar pels seus bastonets de fuet o la seva botifarra negra, el complement ideal per una trobada amb amics ara que ja fa bon temps.

A tot cas existeix un plaer més gratificant que el de menjar bé?

Text i fotografia: SALGOT.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top