Refresca’t amb Vitae Kombucha i gaudeix d’una pura vida

Ja comença a fer calor i és important hidratar-se. Coneixes el te Kombutxa (kombucha)? Es tracta d’una beguda funcional que cada cop està adquirint més popularitat. Una beguda artesanal que afavoreix el benestar, elaborada a partir de la fermentació del te ensucrat. En aquest procés s’obté l’anomenat Scoby, un cultiu simbiòtic de bactèries i llevat que aporten grans beneficis per al cos humà i que en resulta l’ingredient clau.

Hi ha moltes propostes al mercat, però si estàs desitjant sentir-te en llibertat, ple de vitalitat i amb un estat d’ànim on no desapareguin els somriures, has de tastar Vitae Kombucha. Energètic i natural. Probiòtic i saludable. És la ultima incorporació al Clúster Gourmet de Catalunya, i cal remarcar que totes les seves varietats estan fetes amb te verd ecològic, sucre integral de canya procedent del comerç just i agua mineral natural amb l’esperit volcànic de Sant Aniol.

Taronja amb menta, mango amb maduixa… tria la teva combinació de fruites preferida i veuràs com un sol glop et refresca, a més de notar com el Vitae Kombucha et cuida sense gairebé fer res, gràcies a les seves propietats energètiques, antioxidants i depuratives. A que esperes per gaudir d’una pura vida?

Text i fotografia: VITAEKOMBUCHA.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top