Torrada d’olivada amb tofu

Volem compartir una recepta vegetariana del nostre soci Molí de Pomerí, fàcil de preparar i molt saborosa.

Necessitaràs… (2 persones)

  • 2 llesques de pa de pagès
  • Olivada Molí de Pomerí
  • 3 porros
  • 3 cullerades de sucre sense refinar
  • Un grapat de panses
  • 1 bloc de tofu
  • Grapat de fulles o bossa d’enciams
  • Una mica de reducció de vinagre de mòdena Molí de Pomerí
  • Oli d’Oliva Verge Extra
  • Sal de l’Himalaya de Molí de Pomerí

Preparació

  • En una paella coure els porros talladets a rodanxes fines amb una cullerada d’oli, un pessic de sal i una cullerada d’aigua.
  • Quan els porros estiguin estovats, afegir 3 cullerades de sucre sense refinar i remenar-ho fins que quedi una barreja brillant i “enganxosa”. Quan estigui gairebé al “punt de melmelada” el retirem del foc i muntem la torrada.
  • Agafem 1 torrada de pa, la untem amb la olivada (no molta, només perquè doni sabor, no ha de predominar), posem a sobre una part dels “porros dolços” i posem a trossets el tofu per sobre.
  • Decorem la torrada amb unes panses i la posem al forn uns minuts perquè es gratini.
  • La servim sobre d’unes fulletes d’enciam amb nous picades i decorem el plat amb una mica de reducció de mòdena i oli d’oliva verge extra.

Aquesta i moltes més receptes les trobaràs al web de MOLI DE POMERÍ: www.molidepomeri.com

Recepta i fotografia: MOLIDEPOMERI.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top