Volem compartir una recepta vegetariana del nostre soci Molí de Pomerí, fàcil de preparar i molt saborosa.
Necessitaràs… (2 persones)
- 2 llesques de pa de pagès
- Olivada Molí de Pomerí
- 3 porros
- 3 cullerades de sucre sense refinar
- Un grapat de panses
- 1 bloc de tofu
- Grapat de fulles o bossa d’enciams
- Una mica de reducció de vinagre de mòdena Molí de Pomerí
- Oli d’Oliva Verge Extra
- Sal de l’Himalaya de Molí de Pomerí
Preparació
- En una paella coure els porros talladets a rodanxes fines amb una cullerada d’oli, un pessic de sal i una cullerada d’aigua.
- Quan els porros estiguin estovats, afegir 3 cullerades de sucre sense refinar i remenar-ho fins que quedi una barreja brillant i “enganxosa”. Quan estigui gairebé al “punt de melmelada” el retirem del foc i muntem la torrada.
- Agafem 1 torrada de pa, la untem amb la olivada (no molta, només perquè doni sabor, no ha de predominar), posem a sobre una part dels “porros dolços” i posem a trossets el tofu per sobre.
- Decorem la torrada amb unes panses i la posem al forn uns minuts perquè es gratini.
- La servim sobre d’unes fulletes d’enciam amb nous picades i decorem el plat amb una mica de reducció de mòdena i oli d’oliva verge extra.
Aquesta i moltes més receptes les trobaràs al web de MOLI DE POMERÍ: www.molidepomeri.com
Recepta i fotografia: MOLIDEPOMERI.COM