Hamburguesa gourmet divertida i saborosa gràcies als productes Leo Boeck

De cara al cap de setmana que ve, et proposem una hamburguesa gourmet doblement divertida i saborosa gràcies als productes Leo Boeck.

Necessitaràs…

  • 2 Hamburgueses “Burger Meat Vedella” Leo Boeck
  • 1 panet d’hamburguesa (opcional)
  • 1 bossa de barreja d’enciams
  • Mitja ceba de Figueres
  • Salsa de tomàquet Leo Boeck
  • Salsa de mostassa Leo Boeck
  • Ceba fregida cruixent
  • Pot de cogombres petits
  • Oli d’oliva, pebre i sal

Preparació

  • Preparar les hamburgueses a la graella o a la paella amb oli d’oliva ben calent i cuinar-les fins que quedin daurades.
  • Agafar un mesclum d’enciams i tallar la ceba en juliana.
  • Obrir i untar el panet amb salsa de tomàquet i salsa de mostassa Leo Boeck.
  • Muntar l’hamburguesa doble afegint-hi la ceba, els cogombres petits, la carn, ceba cruixent i una mica de mostassa.
  • En cas de no voler menjar-la amb pa, es pot servir al plat acompanyada de més enciam.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LEO BOECK: www.leoboeck.com

Recepta i fotografia: LEOBOECK.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top