Nachos amb guacamole i llom de salmó fumat amb jalapeño i llavors de coriandre

A Benfumat s’esforcen a demostrar que el salmó fumat no té per què ser avorrit. Tot el contrari: hi ha desenes de possibilitats per maridar salmó fumat de formes que potser no havies imaginat. Per això, et portem aquest maridatge original de salmó fumat perquè l’apliquis als teus plats.

Havies imaginat alguna vegada uns daus de salmó? O uns burritos? La nova varietat de llom de salmó fumat Riviera Maya amb jalapeño i llavors de coriandre de Benfumat és ideal per maridar amb delícies mexicanes, com els nachos, la llima o el guacamole, i és que el seu lleuger toc picant ens trasllada fins a Mèxic, on els sabors més assaonats són abundants i es complementen amb naturalitat. T’atreveixes?

Text i fotografia: BENFUMAT.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top