Si tens l’esperit volcànic, respecta el medi ambient

De l’interior d’una terra que la lava va crear fa milers d’anys neix l’aigua Sant Aniol, l’única d’origen volcànic de Catalunya. Filtrant-se al llarg de milers d’anys a través de les roques volcàniques del Parc Natural de La Garrotxa, aquesta aigua està lliure d’agents contaminants i és rica en minerals.

A més, per tal de reduir l’ús de plàstics i evitar riscos de contaminació, Sant Aniol és una de les empreses que s’ha proposat seguir al peu de la lletra la política de sostenibilitat i ha decidit assumir directament l’ús d’ampolles de vidre amb la fi de reutilitzar-les. És necessari retirar del mercat el plàstic. ni que sigui de mica en mica, per a respectar el medi ambient. I això només s’aconseguirà si entre tots ens conscienciem de l’estat actual del Planeta.

La puresa d’un territori únic i l’esperit d’un volcà, així és l’aigua Sant Aniol. Una substància vital perfecta per a persones perseverants, dinàmiques i lluitadores; persones amb punts de vista diferents que no oculten, sino que proclamen i defensen.

Aigua Mineral Natura. Aigua Mineral amb gas carbònic afegit o Aigua Mineral amb gas suau. Per a tots els gustos, però sempre aigua pura.

Text i fotografia: SANTANIOL.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top