Qui digui que no es pot preparar una recepta japonesa com aquesta a casa s’equivoca. Avui us ensenyem la manera més fà cil de preparar un tataki de tonyina vermella amb l’ajut d’un dels productes més preuats de Badia Vinagres.
Necessitarà s… (2 persones)
- 1 llom de tonyina fresca
- 1 rajolà d’Oli d’Oliva
- 1 rajolà d’agredolç Merlot Castell de Gardeny
- 1 grapat de maduixes tallades a daus
- Sal i pebre al gust
Preparació:
- Agafar un rectangle del llom de tonyina i passar-lo pels quatre costats en una paella amb oli d’oliva un cop aquest està calent.
- Deixar reposar uns minuts el peix mentre a la mateixa paella saltegem mica en mica unes quantes maduixes tallades a daus.
- Assaonar amb sal i pebre la porció de tonyina i tallar-la després a tires.
- Afegir per sobre un rajolà d’agridolç de Merlot Castell de Gardeny i col·locar les maduixes a l’hora d’emplatar.
Trobaràs aquesta i més receptes al web de BADIA VINAGRES:
Recepta i fotografia:Â BADIAVINAGRES.COM