Tataki de tonyina vermella amb maduixes a l’agredolç de Merlot

Qui digui que no es pot preparar una recepta japonesa com aquesta a casa s’equivoca. Avui us ensenyem la manera més fàcil de preparar un tataki de tonyina vermella amb l’ajut d’un dels productes més preuats de Badia Vinagres.

Necessitaràs… (2 persones)

  • 1 llom de tonyina fresca
  • 1 rajolí d’Oli d’Oliva
  • 1 rajolí d’agredolç Merlot Castell de Gardeny
  • 1 grapat de maduixes tallades a daus
  • Sal i pebre al gust

Preparació:

  • Agafar un rectangle del llom de tonyina i passar-lo pels quatre costats en una paella amb oli d’oliva un cop aquest està calent.
  • Deixar reposar uns minuts el peix mentre a la mateixa paella saltegem mica en mica unes quantes maduixes tallades a daus.
  • Assaonar amb sal i pebre la porció de tonyina i tallar-la després a tires.
  • Afegir per sobre un rajolí d’agridolç de Merlot Castell de Gardeny i col·locar les maduixes a l’hora d’emplatar.

Trobaràs aquesta i més receptes al web de BADIA VINAGRES:

www.badiavinagres.com

Recepta i fotografia: BADIAVINAGRES.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top