Fondue de fruites i cacau

Per esmorzar o per berenar. Avui us ensenyem una recepta ben senzilla i ben dolça que només requereix una mica de creativitat i algun pot de melmelada de cacau de Can Bech. La de poma amb cacau és ideal per a barrejar amb fruita fresca, però qualsevol de les opcions amb cacau és vàlida.

Necessitaràs

  • 1 grapat de maduixes
  • 1 plàtan
  • 100 gr de melmelada de poma amb cacau Can Bech
  • Pals de brotxeta (opcional)

Preparació:

  • Tallar a trossets les maduixes i els plàtans (pots canviar les fruites per les teves preferides) i distribuir-les en un plat o bé en uns pals de brotxeta alternant l’ordre.
  • Posar en un bol els 100 gr de melmelada Can Bech.
  • Servir-ho tot a temperatura ambient i a gaudir! Si es vol, es pot escalfar la melmelada uns segons al microones.

Aquesta i moltes més receptes les trobaràs al web de CAN BECH:

www.canbech.com

Recepta i fotografia: CANBECH.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top