Desmentint suposicions sobre les hamburgueses veganes

Les suposicions al voltant de les hamburgueses vegetarianes i veganes son moltes, malgrat que cada vegada hi ha més gent que en consumeix. Els disconformes diuen que les troben insípides i que no són tan saludables com sembla ja que porten ingredients secrets o additius camuflats. Però és demostrable que això no és cert!

Aquí hi ha molt poca oferta vegana i sana, i resulta difícil trobar una opció assequible, nutritiva i saborosa per al públic que no menja carn. Un llarg procés d’investigació ha portat a l’empresa Terra Nostra Healthy Gourmet a simular aliments amb carn feta a base de llegums com la mongeta o els cigrons. El seu propòsit consisteix en desmentir aquestes especulacions entorn a la tendència veggie gràcies a la creació d’una gamma de productes obtinguts únicament a partir d’ingredients naturals. Tots ells sense gluten. Sense conservants ni colorants. Sense al·lèrgens.

Els seus elaborats vegetals ajuden a enfortir les defenses i afavoreixen a la circulació, i al mateix temps són antioxidants i inclús hipertensius. No us podeu imaginar la quantitat de plats principals complets que es poden arribar a fer amb les seves hamburgueses d’espinacs o de remolatxa, i també amb el seu deliciós falafel!

A què esperes per tastar-les?

Text i fotografia: HGFOODS.ES

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top