Favetes amb romesco

La primavera és època de faves, una llegum molt saborosa que té al mateix nivell seguidors i detractors. Nosaltres volem proposar una recepta fàcil i enginyosa que incorpora salsa romesco Molí de Pomerí per tal que t’animis a menjar faves d’una manera diferent i apetitosa.

Necessitaràs (per a 4 persones)

  • 800 gr de Faves baby
  • 200 gr de pernil o bacó
  • 50 gr d’oli d’oliva
  • 1 pot de Salsa de Romesco Moli de Pomerí
  • Sal i pebre

Preparació:

  • Escaldar les favetes amb sal i pebre, refrescar-les i escurrir-les.
  • Posar-les a coure en una paella ben calenta fins que quedin torrades.
  • Tot seguit, engrassar una paella amb mantega i oli i sofregir el pernil o bacó tallat a tires.
  • Incorporar-hi les favetes, remenar i emplatar al gust.
  • No t’oblidis d’afegir la salsa de romesco!

Aquesta i moltes més receptes les trobaràs al web de MOLI DE POMERÍ:

www.molidepomeri.com

Recepta i fotografia: MOLIDEPOMERI.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top