La primavera és època de faves, una llegum molt saborosa que té al mateix nivell seguidors i detractors. Nosaltres volem proposar una recepta fàcil i enginyosa que incorpora salsa romesco Molí de Pomerí per tal que t’animis a menjar faves d’una manera diferent i apetitosa.
Necessitaràs… (per a 4 persones)
- 800 gr de Faves baby
- 200 gr de pernil o bacó
- 50 gr d’oli d’oliva
- 1 pot de Salsa de Romesco Moli de Pomerí
- Sal i pebre
Preparació:
- Escaldar les favetes amb sal i pebre, refrescar-les i escurrir-les.
- Posar-les a coure en una paella ben calenta fins que quedin torrades.
- Tot seguit, engrassar una paella amb mantega i oli i sofregir el pernil o bacó tallat a tires.
- Incorporar-hi les favetes, remenar i emplatar al gust.
- No t’oblidis d’afegir la salsa de romesco!
Aquesta i moltes més receptes les trobaràs al web de MOLI DE POMERÍ:
Recepta i fotografia: MOLIDEPOMERI.COM