Què seria un aperitiu sense una bossa de patates?

Un cop arriba la primavera comencen a veure’s cada dia més grups de gent a les terraces. Es clar, tenim més hores de sol i ve de gust prendre una cervesa mentre petem la xerrada amb els amics, fer un vermut abans d’anar a dinar o sortir d’afterwork. I per què no dir-ho, també es pot gaudir d’un aperitiu a casa!

Sigui com sigui, la opció perfecta a l’hora d’acompanyar el beure és escollir una de les bosses de Patates Torres. Aquesta empresa, dedicada a fregir patates i derivats des de 1969, a la llarga s’ha especialitzat en la creació de patates gourmet per tal d’oferir delicatessen als amants dels productes selectes.

Més enllà de les clàssiques 100% Oli Oliva Verge Extra, n’hi ha, per exemple, de Caviar, de Tòfona Negra, o de Pernil Ibèric. És dificil quedar-se amb només unes.

Snacks de sabor intens i textura cruixent! Escull el teu preferit!

Text i fotografia: PATATASTORRES.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top