Essència d’arbequina

Olis Solé és una empresa oleícola familiar que des del 1824, i amb cinc generacions d’història, es dediquen al cultiu de les oliveres i a l’elaboració d’olis d’oliva verge extra de la varietat arbequina d’alta qualitat al poble de Mont-roig del Camp, a la província de Tarragona.

L’amor per la seva terra, les tradicions dels seus pares i el respecte pel que la natura crea, alimenten cada dia l’esperit amb el que busquen crear un producte únic, fill del temps i de la tradició, capaç d’oferir veritables emocions… l’oli d’oliva.

Deixa’t portar per un viatge de sensacions gastronòmiques a través de la seva gamma de productes gourmet:

  • Oli d’oliva verge extra DOP Siurana.
  • Oli ecològic.
  • Olis aromatitzats.

Text i fotografia: OLISSOLE.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top