Tacos de Trinxat

Avui, volem fer-te arribar aquesta recepta dels nostres amics de ARTESANIES CARLIT. Ideal per preparar el cap de setmana!

T’imagines fer tacos de trinxat? Ja t’ho pots ben creure perquè Carlit et posa a l’abast una recepta perquè triomfis quan vinguin els amics a casa. Sembla molt complicat però és d’allò més fàcil.

L’autèntic trinxat de la Cerdanya i els tacos, típic menjar mexicà, és una bona combinació. Un plat original, fresc i 100% natural. Que no et diguin que el trinxat només es menja calent.

Necessitaràs

  • 300 gr de trinxat.
  • 6 unitats de “torta” de blat de moro.
  • 200 gr. de pit de pollastre.
  • 1 unitat de ceba vermella i pebrot verd italià.
  • 1/2 unitat de pebrot vermell.
  • 1/2 unitat de llimona.
  • 1/2 unitat de taronja.
  • 5 cl. de vinagre de xerès.
  • 15 cl. d’oli de girasol.
  • Sal i pebre.

Per la salsa de formatge de cabra:

  • 100 gr. de rulo de formatge de cabra.
  • 20 cl. de crema de llet.
  • 1 cullerada de maizena (diluïda en aigua freda).

Preparació:

  • Tallar les verdures: ceba vermella, pebrot verd italià i pebrot vermell.
  • Amb un dia d’antelació es posa a marinar el pit de pollastre amb el suc de la llimona, de taronja, el vinagre de xerès, oli, sal i pebre. Es deixa marinar tota la nit.
  • Tallar el pollastre a juliana.
  • Saltegem el pollastre a la paella.
  • Incorporem les verdures tallades en el pollastre.
  • Barrejar el pollastre amb les verdures a juliana.
  • Agafem una “torta” de blat de moro.
  • Posem el trinxat sobre la “torta” de blat de moro i, després, la barreja de verdures amb el pollastre.
  • Acabem posant la salsa de crema de formatges realitzada barrejant crema de llet, formatge de cabra ratllat i una gota de midó de blat de moro (Maizena).
  • El dobleguem i hi posem un pal de pinxo perquè sigui més pràctic de menjar.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de ARTESANIES CARLIT: www.carlit.cat* Aquesta recepta ha estat elaborada per Ignasi Ferrer.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top