Rotllets d’Albergínia

Avui, volem sorprendre’t amb aquesta deliciosa recepta elaborada pels nostres amics de Delicious & Sons, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

Necessitaràs

Preparació:

  • Tallar l’albergínia al llarg en tires fines.
  • Pintar amb oli d’oliva verge en els dos costats i coure les tires a planxa o graella fins que quedin daurades tendres i marcades.
  • Retirar del foc i deixar refredar.
  • Al mig de cada tira, posar una cullerada de Pesto Rosso, una tira de formatge Manxec i unes fulles de ruca.
  • Enrotllar cada tira, començant amb la part més ampla.
  • Servir a temperatura ambient.

Aquesta i moltes més receptes les trobaràs aquí:

www.deliciousandsons.com

Recepta i fotografia: Erin Gleeson – The Forest Feast

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top