Ou trufat poché sobre niu de tagliatelle amb crema de llet i boletus

Avui, volem fer-te arribar aquesta excel·lent recepta dels nostres amics de LIDEROU. Un plat per autèntics sibarites!

Necessitaràs (per a 3 persones)

  • 3 ous trufats de Liderou.
  • 300 gr de pasta fresca tagliatelle ‘Farina Pasta fresca’.
  • 155 ml de salsa de crema de llet i boletus ‘FarinaPasta Fresca’.
  • Encenalls de pernil ibèric.
  • Formatge ratllat Parmigiano Reggiano.
  • Oli d’Oliva Verge Extra.
  • Sal.

Preparació:

  • Posem a bullir aigua en una olla gran amb una mica de sal.
  • Incorporem la pasta fresca i deixem bullir durant uns 3 minuts. Retirem i escorrem bé. Reservem.
  • Preparem els ous en 3 bols per separat. Cobrim els bols amb paper transparent i recobrim amb una mica d’oli d’oliva verge extra que evitarà que se’ns enganxi la clara de l’ou durant la seva cocció.
  • En cada bol trenquem un dels ous amb precaució perquè no es trenqui el rovell.
  • Tanquem el paper film transparent per la part superior i li donem voltes per formar un farcellet. Per evitar que s’obri durant la cocció ho lliguem amb un fil de cuina.
  • En una cassola incorporem aigua, i la portem a ebullició. En aquest moment incorporem els 3 farcellets i bullim durant 4 minuts.
  • Mentre coem els ous, escalfem la salsa i incorporem la pasta. Remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients. Reservem.
  • Passats els 4 minuts retirem els farcellets incorporant-los en un bol amb aigua freda per tallar la seva cocció.
  • Torrar els encenalls de pernil; per anar ràpid podem fer servir el microones durant uns 30 segons a màxima potencia.
  • Per emplatar fem un niu amb la pasta i empolseguem una mica de formatge ratllat per sobre. Amb l’ajuda d’unes tisores tallem la part superior dels farcellets sostenint-los al palmell de la mà. Obrim els farcellets retirant amb cura el paper film transparent. Una vegada obert, es tracta de donar la volta al palmell de la mà mentre posem l’ou damunt del niu de pasta. Afegim els encenalls de pernil.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LIDEROUwww.liderou.com

* Aquesta recepta ha estat elaborada per Flavorcook.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top