La Granja: Sempre qualitat, sempre innovació

A La Granja els valors originals de l’elaboració perviuen en els seus productes de pastisseria tradicional i es mantenen en actualitzar i ampliar la seva gamma amb propostes innovadores.

Avançar-se a donar resposta als desitjos dels consumidors ha convertit a La Granja, empresa familiar nascuda el 1959, en un referent de qualitat i innovació en el sector de la brioixeria. En els 80 va ser pionera en crear especialitats atenent a necessitats dietètiques. Més tard va llançar la seva gamma BIO, que utilitza només ingredients de l’agricultura ecològica. Investigar noves formulacions i sabors, s’ha materialitzat recentment en una línia de productes pensats específicament per als infants.

Des de 1959 l’impuls de La Granja és oferir una qualitat superior. Una qualitat que es distingeix pel sabor, la frescor i el valor nutritiu dels seus productes.

Pel seu compromís de qualitat, s’imposen lliurar producte fresc i això només es pot aconseguir elaborant-lo cada dia. Per a ells no té sentit seleccionar els millors ingredients perquè, un cop produït, el producte no es distribueixi immediatament perdent qualitats. Davant el dilema entre més qualitat o més productivitat, a La Granja prima sempre l’interès dels consumidors.

Observar les tendències i donar-hi resposta els ha conduït a crear especialitats: des de la primera magdalena integral o la brioixeria sense sucres afegits, fins a oferir alternatives amb ingredients ecològics o amb fruita i verdura per als nens. Aquestes iniciatives en forma de productes bons i saborosos han fet de La Granja una companyia apreciada, capaç d’obrir-se camí en el mercat europeu.

Text i fotografia: LAGRANJAFOODS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top