Teula de ratafia, ou de guatlla, sobrassada i mel

Avui, volem sorprendre’t amb un excel·lent maridatge gourmet dels amics de GALETES TRIAS, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

Necessitaràs

  • Teules de Ratafia de Galetes Trias.
  • Ous de guatlla.
  • Sobrassada ibèrica.
  • Mel.
  • Oli d’oliva.
  • Infusió de ratafia.
  • Sal.

Per fer la sal de Ratafia: triturar en una batedora la sal i el sobre d’infusió de ratafia. Escalfar la planxa. Obrir els ous de guatlla per la part superior amb l’ajuda d’un ganivet. Untar les galetes de Ratafia amb sobrassada. Coure els ous de guatlla a la planxa amb una mica d’oli d’oliva i presentar sobre la teula. Seguidament escampar una mica de mel i polvoritzar amb la sal de Ratafia.

Aquest i molts més maridatges, els trobaràs al web de GALETES TRIASwww.triasbiscuits.com

Recepta i fotografia: TRIASBISCUITS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top