Èxit del maridatge de vins amb Embotits Salgot

Ahir vam fer la millor prèvia de cara al Dijous Gras amb un maridatge molt especial de vins acompanyat d’una exclusiva selecció de botifarres d’ou i embotits de Salgot a la nostra botiga Vins&Co Catalonia Gourmet.

Així doncs, els assistents al maridatge van tastar la clàssica Botifarra d’Ou; la seva última novetat anomenada Botifarra d’Ou Mediterrània; la Llonganissa clàssica, Llaminets i Llardons, tot acompanyat amb diversos vins que un dels sommeliers de la botiga va escollir especialment per a l’ocasió.

Durant l’activitat, Dolors Salgot ens va explicar els diferents processos d’elaboració i la història que hi ha darrere de la granja ecològica EL SAÜC, on podeu fer visites familiars i per al públic general.

Amb el suport de: 

Comments (2) Write a comment

 1. Hola!!! Catalunya gourmet te botiga física?
  On puc trobar les butifarres d’ou de Salgot?

  Reply

  • Bon dia Mireia! Si, tenim botiga física de vins, caves i productes gourmet. Estem a Vins&Co Catalonia Gourmet al C/ Aribau, 177 de Barcelona. Pel que fa a les botifarres d’ou de Salgot, si vols truca abans a la botiga i que et confirmin si els hi queden. Telèfon: 93 514 16 10. Moltes gràcies!

   Reply

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


 • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top