Blai Peris, un bon exemple d’envasat i obtenció de productes

A vegades descobrir el tipus de cultiu, els ingredients, l’origen o el tractament aplicat als aliments és més complicat del que sembla perquè no tothom ho indica en l’etiquetatge i no s’especifica. Sort n’hi ha que alguns ho fan correctament.

Ja fa més de trenta anys que Eduard Peris va decidir materialitzar el seu somni d’elaborar unes olives que enamoressin a qualsevol. Parlem del fundador de Blai Peris, empresa especialista en obtenir i envasar com és degut olives de varietat Empeltre. Tot l’equip sap perfectament que cal prendre’s seriosament el procés de tractament dels seus productes, i per això procuren que sigui el més natural i menys químic possible. Sempre deixen ben clar com són les seves olives, olivades i salses de qualitat procedents de la Terra Alta, obtingudes a partir d’una collita pròpia.

Precisament, les olives Empeltre son el producte estrella de Blai Peris. Sabíeu que maduren directament a l’olivera? Es conserven amb un bany d’oli verge empeltre i l’envasament es duu a terme sense líquid per tal de mantenir inalterades les seves característiques. Per exemple, la sal que s’utilitza per a macerar-les abans de convertir-les en olivada és sal marina rentada, de manera que es conserven gràcies a la puresa intacta de l’hivern i a l’efervesència vital de la primavera.

D’aquesta forma, tots els seus aliments son aptes per a persones veganes, crudiveganes o que segueixen la corrent ‘raw food’.

Text i fotografia: BLAIPERIS.ES

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top