Avui, volem fer-te arribar aquesta excel·lent i deliciosa recepta dels nostres amics de CASA RIERA ORDEIX.
Necessitarà s…
- 75 gr de Llonganissa de Vic de Casa Riera Ordeix.
- 1 paquet de pasta wonton.
- 100 gr de nous.
- 20 gr de mantega.
- 2 alls tendres.
- 8 unitats de tomà quet sec confitat.
- 1 grapat d’olives negres.
- Vinagre de Mòdena.
- Oli
Preparació:
- Tallar la ceba a la juliana, posar-la al foc fins que caramel·litzi, afegir-hi les nous i la Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix tallada a daus petits. Deixar refredar.
- Per fer els raviolis, estirar les fulles de pasta a sobre d’una superfÃcie, farcir-les i tancar-les mullant el contorn de la pasta. Per fer la vinagreta, picar tots els ingredients i barrejar-los amb l’oli i el vinagre. Bullir els raviolis durant 3 minuts.
- Per a l’emplatat: col·locar els raviolis al plat i abocar-hi la vinagreta.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de CASA RIERA ORDEIX: www.casarieraordeix.com
*Una proposta d’Albert Reniu, representant de la tercera generació de Ca l’U, amb motiu de l’edició del llibre “Llonganissa de Vic. Emocions al plat” de Casa Riera Ordeix.