Raviolis de Llonganissa de Vic, ceba caramel·litzada i nous

Avui, volem fer-te arribar aquesta excel·lent i deliciosa recepta dels nostres amics de CASA RIERA ORDEIX.

Necessitaràs

  • 75 gr de Llonganissa de Vic de Casa Riera Ordeix.
  • 1 paquet de pasta wonton.
  • 100 gr de nous.
  • 20 gr de mantega.
  • 2 alls tendres.
  • 8 unitats de tomàquet sec confitat.
  • 1 grapat d’olives negres.
  • Vinagre de Mòdena.
  • Oli

Preparació:

  • Tallar la ceba a la juliana, posar-la al foc fins que caramel·litzi, afegir-hi les nous i la Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix tallada a daus petits. Deixar refredar.
  • Per fer els raviolis, estirar les fulles de pasta a sobre d’una superfície, farcir-les i tancar-les mullant el contorn de la pasta. Per fer la vinagreta, picar tots els ingredients i barrejar-los amb l’oli i el vinagre. Bullir els raviolis durant 3 minuts.
  • Per a l’emplatat: col·locar els raviolis al plat i abocar-hi la vinagreta.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de CASA RIERA ORDEIXwww.casarieraordeix.com

*Una proposta d’Albert Reniu, representant de la tercera generació de Ca l’U, amb motiu de l’edició del llibre “Llonganissa de Vic. Emocions al plat” de Casa Riera Ordeix.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top