Utilitza Badia Vinagres per amanir la teva dieta

Per treure’t de damunt els pesos i les grasses ingerides, sembla ser que cada  cop funcionen millor les dietes detox. Concretament, les amanides detox, que destaquen per la seva finalitat: eliminar toxines del fetge i depurar-lo mitjançant la ingesta de substàncies naturals.

L’oli d’oliva verge extra és un condiment indispensable per a qualsevol àpat, sobretot per a les amanides, és clar. No obstant, si et corre vinagre per les venes, llavors segur que voldràs tenir a la cuina algun dels vinagres artesans de Badia Vinagres – Castell de Gardeny.

Aquesta empresa familiar ha complert 110 anys d’existència. Es dediquen a produir vinagres especials i únics per a cada ocasió, com ara el Vinagre Agredolç de Merlot o el Vinagre de cava rosé dins els negres, el Vinagre amb mel de taronger dins els blancs o la seva gamma de vinagres balsàmics. Si fas un cop d’ull al seu catàleg quedaràs sorprès.

Ja ho saps, no hi ha res més senzill per tenir el plat llest a taula o al tupper que preparar una base de verdures fresques de fulla verda, afegir-hi nutrients essencials com la pastanaga o el bròquil, grasses saludables com pot ser l’alvocat i fer ús dels superaliments que tant de moda estan com per exemple el gingebre. El toc final el tindràs amb el vinagre de tota la vida: Badia Vinagres!

Text i fotografia: BADIAVINAGRES.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top