Un Dijous Gras diferent maridant vins i embotits Salgot

Dimecres, 27 de Febrer a les 19:30h, t’esperem a Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177 de Barcelona) per fer la millor prèvia de cara al Dijous Gras. Durant aquests dies, Salgot (http://salgot.com) és el protagonista a la nostra botiga i per això hem creat un maridatge especial de vins amb una exclusiva selecció de botifarres d’ou i embotits de la marca.

Sota el concepte “Vivim Com Mengem” #VivimComMengem, Salgot sosté que el fet de menjar s’assembla molt a viure perquè es poden crear moments inoblidables només compartint un àpat i, al cap i a la fi, la vida és massa bona com per no menjar bons embotits.

Així doncs, els assistents al maridatge podreu tastar la clàssica Botifarra d’Ou; la seva última novetat anomenada Botifarra d’Ou Mediterrània; la Llonganissa clàssica, Llaminets i Llardons, tot acompanyat amb diversos vins que un dels sommeliers de la botiga escollirà especialment per a l’ocasió.

Durant l’activitat, Valeri Salgot ens explicarà els diferents processos d’elaboració i la història que hi ha darrere de la granja ecològica EL SAÜC, on aprofitem per recordar que acull visites familiars i per al públic general (http://salgot.lavola.net/ca/inicio).

T’hi animes?

Preu del maridatge: 15€ i t’emportaràs un detall de regal.

Aquí pots fer la inscripció: goo.gl/Yx4joq

Amb el suport de: 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top