Tasta els “Just for Cheese” de Can Bech

És la línia de maridatges de Can Bech creada especialment per a formatges. Ben lluny d’emmascarar el sabor del formatge, el seu objectiu és potenciar les seves característiques organolèptiques i crear un flux de sensacions olfactives i gustatives perfectament equilibrades.

Elaboren aquests maridatges a base de fruites, fruits secs i espècies, ingredients especialment seleccionats pel seu origen i que cerca en els 5 continents.

Et parlem de la combinació dels gerds amb pètals de rosa i pebre de Sichuan:

Una combinació dolça i perfumada per als aromes làctics i nets dels formatges frescos (ricotta, mozzarella, feta, cottage, formatge blanc, recuit, brossat o mató).

Al ser tan tendres i amb uns aromes tan làctics i nets, han buscat una salsa dolça perfumada, de textura similar, que acompanyi el gust sense amagar-lo. El trinomi dels gerds, que conserva el seu atractiu color vermellós brillant, el perfum dels pètals de rosa i la personalitat del pebre de Sichuan, afegida en la seva justa mesura, donen com a resultat una combinació fina i delicada.

Text i fotografia: JUSTFORCHEESE.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top