Pebrots farcits de truita de patata

Avui, volem fer-te arribar aquesta excel·lent recepta dels nostres amics de LIDEROU. Un plat molt gourmet per autèntics sibarites!

Necessitaràs(per a 4 persones)

  • 4 pebrots verds.
  • 8 ous de Liderou.
  • 4 patates.
  • 1 ceba.
  • Oli i sal.
  • Salsa de tomàquet casolana per acompanyar.

Preparació:

  • Tallar la part superior dels pebrots i reservar. Netejar bé per dins les llavors i membranes.
  • Pelar les patates i trossejar-les per a la truita. Pelar la ceba i tallar-la fina. Fregir a una paella profunda amb oli abundant a foc mitjà-alt. Retirar a un colador per escórrer l’excés d’oli.
  • Trencar els ous, afegir al bol de les patates i batre. Rectificar de sal. Abocar la barreja a una paella amb una mica d’oli i deixar que qualli lleugerament uns segons. Retirar a un bol i remenar bé.
  • Farcir els pebrots amb la truita semi-quallada, intentant que el farciment arribi fins al fons, amb l’ajut d’una cullera petita o d’una màniga pastissera.
  • Tapar els pebrots amb la part superior tallada inicialment i fregir-los a foc mitjà-suau a una tartera amb una mica d’oli fins que es daurin i es qualli la truita, girant-los de tant en tant. Retirar i deixar reposar.
  • Acompanyar els pebrots tallats a rodanxes gruixudes amb una bona salsa casolana de tomàquet calenta.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LIDEROU: www.liderou.com

* Aquesta recepta ha estat elaborada per la xef Ariana de Salvador per l’Escola de Cuina Telva de Barcelona.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top