Avui, volem fer-te arribar aquesta excel·lent recepta dels nostres amics de LIDEROU. Un plat molt gourmet per autèntics sibarites!
Necessitarà s… (per a 4 persones)
- 4 pebrots verds.
- 8 ous de Liderou.
- 4 patates.
- 1 ceba.
- Oli i sal.
- Salsa de tomà quet casolana per acompanyar.
Preparació:
- Tallar la part superior dels pebrots i reservar. Netejar bé per dins les llavors i membranes.
- Pelar les patates i trossejar-les per a la truita. Pelar la ceba i tallar-la fina. Fregir a una paella profunda amb oli abundant a foc mitjà -alt. Retirar a un colador per escórrer l’excés d’oli.
- Trencar els ous, afegir al bol de les patates i batre. Rectificar de sal. Abocar la barreja a una paella amb una mica d’oli i deixar que qualli lleugerament uns segons. Retirar a un bol i remenar bé.
- Farcir els pebrots amb la truita semi-quallada, intentant que el farciment arribi fins al fons, amb l’ajut d’una cullera petita o d’una mà niga pastissera.
- Tapar els pebrots amb la part superior tallada inicialment i fregir-los a foc mitjà -suau a una tartera amb una mica d’oli fins que es daurin i es qualli la truita, girant-los de tant en tant. Retirar i deixar reposar.
- Acompanyar els pebrots tallats a rodanxes gruixudes amb una bona salsa casolana de tomà quet calenta.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LIDEROU: www.liderou.com
* Aquesta recepta ha estat elaborada per la xef Ariana de Salvador per l’Escola de Cuina Telva de Barcelona.