Coca de formatge i codony

Avui, volem fer-te arribar aquesta deliciosa recepta dels nostres amics de VALLISER. Un postre ideal per sorprendre als teus convidats.

Necessitaràs

  • 500 gr de iogurt natural (equivalent a 4 unitats).
  • 200 gr de sucre.
  • 400 gr de formatge del tipus Philadelphia, brull o mató fresc.
  • 4 ous.
  • 60 gr de farina.
  • Una culleradeta de bicarbonat.
  • 200 gr de codony Valliser.

Preparació:

  • Unta un motlle per a pastissos amb una mica d’oli i preescalfa el forn a 160ºC.
  • En un bol incorpora els ingredients i ves batent-los (no cal seguir cap ordre) amb una batedora o a mà fins aconseguir una textura fina i homogènia. Finalment, abocar la barreja en un motlle prèviament engreixat.
  • Introdueix el motlle al forn per preescalfar durant uns 35 minuts aproximadament. Comprova si està llest introduint un escuradents. Si et surt net, ja tindràs la coca llesta.
  • Deixar refredar, desemmotllar i servir.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs aquí: www.valliser.com

Recepta i fotografia: VALLISER.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top