Avui, volem fer-te arribar aquesta deliciosa recepta dels nostres amics de VALLISER. Un postre ideal per sorprendre als teus convidats.
Necessitarà s…
- 500 gr de iogurt natural (equivalent a 4 unitats).
- 200 gr de sucre.
- 400 gr de formatge del tipus Philadelphia, brull o mató fresc.
- 4 ous.
- 60 gr de farina.
- Una culleradeta de bicarbonat.
- 200 gr de codony Valliser.
Preparació:
- Unta un motlle per a pastissos amb una mica d’oli i preescalfa el forn a 160ºC.
- En un bol incorpora els ingredients i ves batent-los (no cal seguir cap ordre) amb una batedora o a mà fins aconseguir una textura fina i homogènia. Finalment, abocar la barreja en un motlle prèviament engreixat.
- Introdueix el motlle al forn per preescalfar durant uns 35 minuts aproximadament. Comprova si està llest introduint un escuradents. Si et surt net, ja tindràs la coca llesta.
- Deixar refredar, desemmotllar i servir.
Aquesta i moltes més receptes, les trobarà s aquÃ: www.valliser.com
Recepta i fotografia:Â VALLISER.COM