Tres generacions de passió per la gastronomia de l’embotit a Mas Gourmets

Els inicis de Mas Gourmets es remunten a 1945, quan Joan Mas Navarro i la seva dona van obrir un petit establiment que complia les funcions de botiga d’alimentació, magatzem i habitatge. La parella va anar adquirint nous locals on es va apostar per un sistema completament diferent al dels competidors de l’època.

Joan Mas Navarro va decidir donar-li als seus establiments una gran il·luminació per potenciar la imatge i la presentació dels productes. Aquesta estratègia va permetre la diferenciació de les botigues Mas de la resta de botigues de queviures i xarcuteries de barri, on el client no podia veure la qualitat del que adquiria.

Aquesta nova despesa energètica no va implicar un augment de preus, ja que van decidir ajustar molt més el seu marge comercial, aconseguint així una major rotació dels productes i, conseqüentment, l’increment de la rendibilitat del negoci.

Durant els anys 70, Mas Gourmets va passar per una etapa d’expansió i consolidació important, convertint-se en la primera cadena de xarcuteries de la ciutat.

Aquesta època va veure un relleu generacional en la figura de Joan Mas Rapa, primogènit del fundador, i actual president de l’empresa, qui va dedicar grans esforços en l’expansió de l’empresa obrint supermercats de qualitat i introduint-se en el grup de compres grup 80.

Durant els inicis de la primera dècada del Segle XXI es produeix la incorporació de la tercera generació en càrrecs directius, Joan Mas Velasco i Jordi Mas Velasco, actuals consellers delegats, es decideixen a revolucionar el sector de les xarcuteries proporcionant glamour, professionalitat, servei i productes delicatessen.

Aquests joves emprenedors estan decidits a oferir valor afegit al consumidor final, apostant pel que ells defineixen com el millor actiu de l’empresa; els seus empleats. El seu projecte l’anomenen “Gourmets de l’Embotit”.

Text i fotografia: MASGOURMETS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top