L’snack saludable 100% de fruita és ideal per la tornada a la rutina

Ha arribat el moment d’adaptar-te de nou a la rutina. Tenir falta d’energia i de concentració per a realitzar les tasques són alguns dels símptomes que pots patir.

Per tornar a la rutina, el millor és planificar el màxim possible els menús de la primera setmana de la incorporació a la feina. Consumeix molta fruita que t’ajudarà a regular l’organisme després dels excessos nadalencs i evitar la sensació de gana entre hores a causa de l’excés de pica-pica al que has acostumat el cos per Nadal.

Reprendre la dieta equilibrada pot suposar un repte i segur que tens dies que es compliquen i tallar la fruita, guardar-la en un tupper i emportar-la pot ser inviable.

Amb aquesta intenció es va crear Snackíssimo, un snack presentat en un còmode format que no taca, que és fàcil de menjar on i quan vulguis i pots portar-lo en la motxilla, la bossa o fins i tot a les butxaques.

A Snackíssimo ens porten la solució, l’snack saludable 100% de fruita, baix en calories i font de fibra i potassi. A més, no conté conservants, colorants, gluten ni sucres afegits, ja que està elaborat únicament amb puré i suc de fruita.

Trobaràs Snackíssimo en 3 gammes ben diferenciades:

  • 100% Fruita, sabor poma, pera i maduixa.
  • Fruita & Plaer, amb delicioses combinacions de fruita i xocolata.
  • I la nova gamma BIO amb la millor selecció de fruita biològica.

Text i fotografia: SNACKISSIMO.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top