Aposta per Natrus al teu dinar de Reis

Per les festes ens hem fet un fart de menjar de dia i de nit. Sopars d’empresa, reunions familiars, cites romàntiques, trobades amb amics… Però qui diu que no podem menjar sa i equilibrar el nostre organisme al dinar del dia de Reis?

Un bon aliat a taula és Natrus, marca associada al Clúster Gourmet de Catalunya. Les seves hamburgueses de vedella de pastura són 100% naturals, elaborades amb zero additius químics. Son quatre generacions treballant per oferir la carn vermella de millor qualitat, sense cap mena d’al·lergen ni de contingut d’aigua.

Aquesta carn prové del Mas La Carrera, una casa de pagès ubicada a la Vall d’en Bas dedicada principalment a la cura i l’obtenció de vedella de pastura alimentada amb farratges propis. Cal destacar que són pioners a l’Estat en la introducció de la prestigiosa raça bovina Angus amb pedigree.

Si tens algun convidat amant de la carn d’altíssima qualitat en la seva màxima expressió, et recomanem que el sorprenguis amb l’Entrecot Black Angus de vedella ple de naturalitat i sabor. Tu tries, però segur que no t’arrepentiràs. La gamma de productes Natrus la trobaràs disponible a la nostra botiga Vins&Co Catalonia Gourmet, al carrer Aribau, 177 de Barcelona.

Text i fotografia: NATRUS.CAT

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top