Ja ha començat la temporada de tòfona negra

La tòfona negra (tuber melanosporum) es coneix com la joia gastronòmica de l’hivern. A finals de novembre i principis de desembre comença la temporada d’aquest ingredient gourmet, protagonista de la llonganissa trufada de Casa Riera Ordeix.

Aquest producte pren com a base la llonganissa de Vic de Casa Riera Ordeix, al qual s’hi afegeix tòfona negra d’hivern per tal que adquireixi un sabor únic i sigui encara més especial. A Catalunya, la tòfona negra d’hivern es pot trobar, entre d’altres llocs, a les comarques d’Osona, la Garrotxa, el nord de Tarragona i també al Pre-Pirineu. El seu color negre quasi vermell i el seu perfum tan intens la fan molt especial. És un ingredient que aporta exclusivitat i elegància.

Des de Casa Riera Ordeix ofereixen una gran varietat presentant la llonganissa trufada sencera en format gran i en format mini, així com en llonces. Pots comprar els seus productes per sorprendre als convidats amb els seus embotits. O millor encara, per què no escollir un dels seus packs per regalar aquestes festes? Ja que l’any passat l’empresa va complir 165 anys de tradició i d’història, aquest 2018 segueixen a la venda els tres packs commemoratius disponibles només a la seva botiga online.

Text i fotografia: CASARIERAORDEIX.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top