Et proposem unes postres delicioses i amb fruita capaces d’enamorar a qualsevol. Qui es pot resistir a la cremositat del Iogurt Ecològic de Torró de Pastoret, el suau sabor de les peres a la mel i un crocant crumble? Preparar-ho és molt simple!
Necessitarà s…
- 2 peres de mida mitjana.
- 30 gr de mel.
- 30 gr de mantega.
- Iogurt Ecològic de Torró Pastoret.
Per elaborar el crumble:
- Mitja cullerada de canyella.
- 50 gr de farina.
- 25 gr de mantega freda.
- 25 gr de sucre moreno.
- 30 gr de nous.
Preparació:
- Començar per tallar les peres en quarts i en una paella fondre la mantega amb la mel.
- Cuinar les peres removent fins que estiguin torrades, uns 3 minuts de cada costat.
- En un bol barrejar amb els dits la farina amb 25 gr de mantega, canyella i sucre moreno fins a obtenir una barreja arenosa.
- Torrar al forn a 170º C durant 15 minuts.
- Retirar del forn i afegir les nous trossejades.
- I ja està llest! Servir el crumble i les peres per damunt del Iogurt Ecològic de Torró.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PASTORET DE LA SEGARRA:
Recepta i fotografia:Â PASTORET.COM