Postres de Iogurt Ecològic de Torró de Pastoret amb Peres, Mel i Crumble

Et proposem unes postres delicioses i amb fruita capaces d’enamorar a qualsevol. Qui es pot resistir a la cremositat del Iogurt Ecològic de Torró de Pastoret, el suau sabor de les peres a la mel i un crocant crumble? Preparar-ho és molt simple!

Necessitaràs

  • 2 peres de mida mitjana.
  • 30 gr de mel.
  • 30 gr de mantega.
  • Iogurt Ecològic de Torró Pastoret.

Per elaborar el crumble:

  • Mitja cullerada de canyella.
  • 50 gr de farina.
  • 25 gr de mantega freda.
  • 25 gr de sucre moreno.
  • 30 gr de nous.

Preparació:

  • Començar per tallar les peres en quarts i en una paella fondre la mantega amb la mel.
  • Cuinar les peres removent fins que estiguin torrades, uns 3 minuts de cada costat.
  • En un bol barrejar amb els dits la farina amb 25 gr de mantega, canyella i sucre moreno fins a obtenir una barreja arenosa.
  • Torrar al forn a 170º C durant 15 minuts.
  • Retirar del forn i afegir les nous trossejades.
  • I ja està llest! Servir el crumble i les peres per damunt del Iogurt Ecològic de Torró.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PASTORET DE LA SEGARRA:

www.pastoret.com

Recepta i fotografia: PASTORET.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top