Catalonia Gourmet protagonista al Diari Ara

Aquest Nadal oferim, a Vins&Co Catalonia Gourmet, un assortiment de paneres i obsequis amb vi, cava i alimentació gourmet; també pots fer la teva pròpia cistella.

A Catalonia Gourmet apleguem una cinquantena de marques catalanes del sector de l’alimentació de qualitat amb l’objectiu d’apropar-te el producte gourmet.

Torrons Vicens, Galetes Trias, embotits Salgot, vins Jean Leon, Juvé & Camps o el Pastoret de la Segarra són algunes de les 55 marques del Clúster Gourmet de Catalunya i que s’apleguen sota el segell de Catalonia Gourmet.

L’objectiu és apropar el producte gourmet, ara que ha aconseguit consolidar-se entre els productes alimentaris més preuats del país, al consumidor local i internacional, tot posant en valor els trets que els identifiquen i que són la qualitat, el territori, la innovació, l’exclusivitat i la història d’un saber fer.

A la nostra botiga Vins&Co Catalonia Gourmet, trobaràs més de 30 marques d’aliments gourmet i més de 400 referències de vins i caves de petita i mitjana producció. Tot, en un espai únic, per l’amplitud, l’especialització i la concentració de vins i caves catalans que cada setmana alberga tasts, presentacions de cellers i elaboradors, cursos, maridatges, etc.

Si ets comprador online també tindràs accés al catàleg de productes de Catalonia Gourmet a través de la recent estrenada botiga especialitzada al portal de Ulabox, que ofereix més de 150 referències. Així, embotits, làctics, dolços, olives o salses poden complementar la cistella d’aquells que busqueu un producte de qualitat i del territori. Una gamma, cal a dir, que s’anirà ampliant per oferir-te una nova proposta diferencial del gourmet català.

Text i fotografia: DIARI ARA

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top