Avui, volem fer-te arribar aquest espectacular postre dels nostres amics de LA FAGEDA. Ideal per preparar aquest Nadal!
Necessitarà s… (per a 2 persones)
- 200 gr de sucre.
- 150 gr de mantega.
- 130 gr d’ous.
- 100 gr de xocolata negra.
- 80 gr de farina.
- Nous.
- Gelat de iogurt natural.
- Melmelada de nectarina amb canyella de La Fageda.
Preparació:
- Batre el sucre amb la mantega i incorporar a poc a poc els ous.
- Afegir la xocolata negra desfeta.
- Barrejar la farina lentament fins a aconseguir una pasta homogènia i incorporar les nous tallades a trossets.
- Posar-ho en motlle i coure-ho al forn a 170ºC uns 20 minuts.
- Deixar-ho refredar a la nevera.
- Finalment, tallar-ho a racions.
Presentació:
- Escalfar lleugerament el tall de brownie.
- Fer una canella amb el gelat de iogurt natural i acompanyar-ho amb la melmelada de nectarina amb canyella de La Fageda.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LA FAGEDA: www.fageda.com
Recepta i fotografia:Â FAGEDA.COM