Dau de brownie de xocolata amb gelat de iogurt i melmelada de nectarina amb clau i canyella

Avui, volem fer-te arribar aquest espectacular postre dels nostres amics de LA FAGEDA. Ideal per preparar aquest Nadal!

 

Necessitaràs (per a 2 persones)

 

Preparació:

  • Batre el sucre amb la mantega i incorporar a poc a poc els ous.

 

  • Afegir la xocolata negra desfeta.

 

  • Barrejar la farina lentament fins a aconseguir una pasta homogènia i incorporar les nous tallades a trossets.

 

  • Posar-ho en motlle i coure-ho al forn a 170ºC uns 20 minuts.

 

  • Deixar-ho refredar a la nevera.

 

  • Finalment, tallar-ho a racions.

 

Presentació:

  • Escalfar lleugerament el tall de brownie.

 

  • Fer una canella amb el gelat de iogurt natural i acompanyar-ho amb la melmelada de nectarina amb canyella de La Fageda.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LA FAGEDAwww.fageda.com

 

Recepta i fotografia: FAGEDA.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top