El cultiu ecològic és part de la identitat de Juvé & Camps

La viticultura és una pràctica estretament lligada a la natura, a la terra, a l’aigua, al sol i al vent. A Juvé & Camps creuen que per elaborar grans caves i vins és necessari el respecte per la nostra terra i tots els elements naturals que la fan viva. D’aquest convenciment, neix la seva vocació cap al cultiu ecològic.

Les seves vinyes es cultiven amb mètodes ecològics, així ho garanteix l’estricta certificació de viticultura ecològica aconseguida l’any 2015. El respecte per l’entorn i el medi ambient, les pràctiques vitícoles de baix rendiment i la utilització de productes orgànics regalen un raïm sa, natural, equilibrat i de màxima qualitat.

Són conscients de la importància de cuidar el seu entorn, per això respecten els períodes de fins a set anys de guaret perquè la terra descansi i es recuperi.

És capaç d’aportar tota la seva riquesa als nous ceps i al raïm, sense additius químics. També han eliminat l’ús d’insecticides i herbicides químics, substituint-los per productes orgànics i tècniques que no tenen impacte a l’ecosistema.

Cada dia, treballen amb consonància amb la natura per aconseguir la màxima sostenibilitat i puresa del raïm. Tenen la sort de treballar en un medi únic i ho aprofiten per oferir als seus clients un producte que manifesti totes les seves peculiaritats i valors.

Els seus caves i vins reflecteixen la bellesa dels paisatges que els envolten i la delicadesa natural dels processos tradicionals. Només amb el cultiu ecològic poden captar la màxima essència de la seva terra per traslladar-la a cada copa.

Text i fotografia: JUVEYCAMPS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top