Postres de Nadal: Soufflé de xocolates Kongoh

Els amics de xocolates Kongoh volen endolcir les festes de Nadal amb aquesta original recepta combinant la seva xocolata.

Passos a seguir per fer aquesta recepta:

Ingredients:

  • 120 gr de mantega.
  • 3 unitats de rovell d’ou
  • 1/2 cullerada de pols per enfornar.
  • 2 ous.
  • 150 gr de farina.
  • 120 gr de xocolata amb llet de Kongoh.
  • Una mica de sal.

Preparació:

  • Fondre la mantega sense que arribi a bullir.
  • Fondre la xocolata sense que passi els 50ºC.
  • Barrejar la xocolata amb la mantega i reservar.
  • Disposar els rovells, els ous, el sucre i una mica de sal.
  • Muntar fins a obtenir una barreja de color groc pàl·lid, esponjosa i que hagi triplicat el seu volum.
  • Tamisar la farina amb la pols d’enfornar.
  • Incorporar amb molt de compte la barreja de xocolata sobre la barreja d’ous i incorporar de forma envoltant.
  • Incorporar la farina amb la pols d’enfornar i barrejar novament.
  • Disposar la massa en ramequines omplint 3/4 parts del recipient.
  • Enfornar 5 minuts a 180ºC.
  • Treure del forn i escampar-hi sucre llustre. I a gaudir!

El soufflé de xocolata ha de quedar una mica líquid al seu interior.

Bon profit!

Recepta i fotografia: Nikira Vesga (Pastry Chef)

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top