Vine al maridatge de torrons amb caves

Dimecres, 19 de Desembre a les 19:30h, vine a conèixer el procés d’elaboració dels torrons. Ara que s’apropa el Nadal, viu una dolça experiència gourmet tastant i maridant els torrons de Torrons i Mel Alemany amb excel·lents caves a Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177 de Barcelona).

Els amics de Torrons i Mel Alemany presentaran els seus torrons artesanals, premiats amb els Great Taste Awards (considerats els Oscars de la Gastronomia) i tindràs el privilegi de conèixer la sèrie limitada d’ART I TORRÓ de la seva col·lecció inspirada aquest 2018 en la seva exposició BEEHAVE de la fundació JOAN MIRÓ inspirada en el món de les abelles.

Ho maridarem amb diversos caves triats especialment per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, per gaudir encara més d’aquesta dolça experiència gourmet.

Preu del maridatge: 15€ i t’emportaràs un detall de regal.

Aquí pots fer la inscripció: goo.gl/XwYSxn

Amb el suport de:

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top