Catalonia Gourmet obre botiga online de producte català selecte a Ulabox

El Clúster Gourmet de Catalunya i Ulabox hem acordat la creació del córner especialitzat Catalonia Gourmet Market dins el supermercat online amb la finalitat d’ampliar el coneixement del producte i fer més accessible la gastronomia catalana de qualitat, arribant a clients de tot Catalunya i la península gràcies al comerç electrònic.

L’objectiu de fer visible Catalonia Gourmet en el sector de la venda on-line no és altre que facilitar-te les compres de producte de les marques d’alimentació gourmet associades al Clúster, especialment de cara al Nadal.

Des de ja mateix, tens accés directe des de qualsevol lloc a la compra de productes gourmet de Catalunya. Enllaç a la botiga online de Catalonia Gourmet a Ulabox: https://www.ulabox.com/ca/fabricant/catalunya-gourmet/105

Aquí és on s’hi troba Catalonia Gourmet amb una àmplia varietat d’embotits, làctics, dolços, conserves, begudes i salses que pertanyen a les més de 50 marques associades al Clúster Gourmet de Catalunya. Algunes de les marques que s’hi han incorporat són vins Jean Leon, Torrons Vicens o Galetes Trias, entre d’altres.

Amb aquesta proposta diferencial del gourmet català, única al sector del retail d’alimentació i al de l’ecommerce, es pretén que si busques un producte de qualitat i del territori puguis complementar la teva cistella de la compra amb aliments d’allò més selectes. Tenint en compte que Ulabox aposta per oferir els millors frescos de proximitat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la millor experiència d’usuari, l’entrada de Catalonia Gourmet dins aquest supermercat online suposa una oportunitat per promoure el sector de l’alimentació d’alta gamma.

Si prefereixes fer la compra a botigues físiques i estàs interessat en el producte català tampoc t’has de preocupar perquè l’any passat des del Clúster vam inaugurar l’Espai Vins&Co Catalonia Gourmet a Barcelona (C/ Aribau, 177 de Barcelona). Oferim més de 400 referències de vins i caves de petita i mitjana producció, a més de 30 marques d’alimentació gourmet de Catalunya.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top