El Nadal més gourmet el trobaràs a Vins&Co Catalonia Gourmet

La paraula “gourmet” s’associa al bon menjar, a productes de qualitat i de gust exquisit. Per Nadal, regalar gastronomia és sinònim de prestigi, elegància i utilitat.

S’apropen aquestes dates assenyalades i, des de Catalonia Gourmet et volem oferir una àmplia selecció de productes catalans de diferents marques, tots ells d’aquí i elaborats artesanalment.

Volem agrair, un any més, la confiança als clients i proveïdors i, alhora, oferir al públic paneres, lots i alimentació gourmet per a tota la família. Trobaràs el millor regal a la nostra botiga Vins&Co Catalonia Gourmet, situada al carrer Aribau, 177 de Barcelona. Tenim més de 400 referències de vins i caves de petita producció i una gamma de productes d’alimentació gourmet exclusivament del territori.

Deixa’t aconsellar pels experts de la botiga i omple l’arbre de Nadal de regals gourmet.

Cada setmana organitzem sessions de tast, presentacions de cellers i d’elaboradors de productes d’alimentació.

El Dimecres, 19 de Desembre a les 19:30h, vine a conèixer el procés d’elaboració dels torrons. Ara que s’apropa el Nadal, viu una dolça experiència gourmet tastant i maridant els torrons de Torrons i Mel Alemany amb excel·lents caves a Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177 de Barcelona). Ràpid! Les entrades són limitades! Pots adquirir-les en aquest enllaç: goo.gl/XwYSxn

Amb el suport de:

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top