Avui, volem sorprendre’t amb aquesta deliciosa recepta elaborada pels nostres amics de Delicious & Sons, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.
Necessitarà s…
- 1 carbassa.
- 1 litre de brou.
- 2 pastanagues.
- 1 poma.
- 1 ceba o porro.
- 1 glaçó de gingebre.
- 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra.
- Pa integral en talls.
- Salsa Pesto Genovese Ecològica de Delicious & Sons.
Preparació:
- Pre-escalfar el forn a 200ºC.
- Pelar i tallar la carbassa per la meitat i treure les pipes.
- Tallar la carbassa en daus.
- Pelar les pastanagues i tallar en glaçons.
- Pelar la poma, treure les llavors i tallar a daus.
- Barrejar la carabassa, la pastanaga i la poma amb oli d’oliva, sal i pebre, i col·locar en una safata de forn amb una estoreta de silicona o paper de forn.
- Enfornar durant 45-50 minuts fins que estiguin daurats i cuits, però no cremats i retirar del forn.
- En una olla gran, salteu en una mica d’oli d’oliva, la ceba o porro trossejada i el gingebre tallat; fins que estigui cuit.
- Afegir la carbassa, pastanaga i poma cuita i barrejar 1 minut.
- Afegiu-hi el brou i portar a ebullició.
- Bullir durant 10 minuts.
- Retirar del foc i deixar refredar.
- Ajustar amb sal al gust.
- Liquar en una batedora elèctrica fins a una textura suau.
- Afegir un rajolà d’oli d’oliva verge extra en l’últim moment mentre estigui en marxa la batedora.
- Passar per un colador fi.
- Torrar el pa integral i untar amb el Pesto d’alfà brega generosament.
- Servir calent acompanyat amb la torrada de pesto.
Aquesta i moltes més receptes les trobarà s aquÃ:
Recepta i fotografia:Â DELICIOUSANDSONS.COM