Crema de carbassa amb torrada de Salsa Pesto Genovese

Avui, volem sorprendre’t amb aquesta deliciosa recepta elaborada pels nostres amics de Delicious & Sons, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs

 

Preparació:

  • Pre-escalfar el forn a 200ºC.

 

  • Pelar i tallar la carbassa per la meitat i treure les pipes.

 

  • Tallar la carbassa en daus.

 

  • Pelar les pastanagues i tallar en glaçons.

 

  • Pelar la poma, treure les llavors i tallar a daus.

 

  • Barrejar la carabassa, la pastanaga i la poma amb oli d’oliva, sal i pebre, i col·locar en una safata de forn amb una estoreta de silicona o paper de forn.

 

  • Enfornar durant 45-50 minuts fins que estiguin daurats i cuits, però no cremats i retirar del forn.

 

  • En una olla gran, salteu en una mica d’oli d’oliva, la ceba o porro trossejada i el gingebre tallat; fins que estigui cuit.

 

  • Afegir la carbassa, pastanaga i poma cuita i barrejar 1 minut.

 

  • Afegiu-hi el brou i portar a ebullició.

 

  • Bullir durant 10 minuts.

 

  • Retirar del foc i deixar refredar.

 

  • Ajustar amb sal al gust.

 

  • Liquar en una batedora elèctrica fins a una textura suau.

 

  • Afegir un rajolí d’oli d’oliva verge extra en l’últim moment mentre estigui en marxa la batedora.

 

  • Passar per un colador fi.

 

  • Torrar el pa integral i untar amb el Pesto d’alfàbrega generosament.

 

  • Servir calent acompanyat amb la torrada de pesto.

 

Aquesta i moltes més receptes les trobaràs aquí:

www.deliciousandsons.com

Recepta i fotografia: DELICIOUSANDSONS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top