Avui, volem fer-te arribar aquesta deliciosa i senzilla recepta dels nostres amics de VALLISER. Un aperitiu ideal per sorprendre als teus convidats.
Necessitarà s…
- 6 talls de pernil salat.
- 3 llesques de pa de motlle sense crosta.
- 3 tires de codonyat Valliser (de la mateixa mesura del pa i de 1 cm de costat).
Preparació:
- Primer aplanar les llesques de pa amb un corró, ampolla o vas fins arribar per la meitat del seu gruix. Reservem.
- Tallem el codonyat per la mesura que s’ha indicat anteriorment i també reservem.
- Col·loquem els dos talls de pernil a la base. Per sobre incorporarem el pa procurant que sobri més pernil per un costat que per l’altre. Després afegir les tires de codonyat. A continuació enrotllem el caneló sobre sà mateix cap al costat que sobra més pernil. Anar apretant amb fermesa pero vigilant no trencar el caneló.
- Tallem l’excedent de les puntes i col·loquem els canelons en un plat. Adornar amb fruits secs.
Aquesta i moltes més receptes, les trobarà s aquÃ: www.valliser.com
Recepta i fotografia:Â VALLISER.COM