Caneló de codonyat embolicat de pa i pernil

Avui, volem fer-te arribar aquesta deliciosa i senzilla recepta dels nostres amics de VALLISER. Un aperitiu ideal per sorprendre als teus convidats.

 

Necessitaràs

  • 6 talls de pernil salat.
  • 3 llesques de pa de motlle sense crosta.
  • 3 tires de codonyat Valliser (de la mateixa mesura del pa i de 1 cm de costat).

 

Preparació:

  • Primer aplanar les llesques de pa amb un corró, ampolla o vas fins arribar per la meitat del seu gruix. Reservem.

 

  • Tallem el codonyat per la mesura que s’ha indicat anteriorment i també reservem.

 

  • Col·loquem els dos talls de pernil a la base. Per sobre incorporarem el pa procurant que sobri més pernil per un costat que per l’altre. Després afegir les tires de codonyat. A continuació enrotllem el caneló sobre sí mateix cap al costat que sobra més pernil. Anar apretant amb fermesa pero vigilant no trencar el caneló.

 

  • Tallem l’excedent de les puntes i col·loquem els canelons en un plat. Adornar amb fruits secs.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs aquí: www.valliser.com

 

Recepta i fotografia: VALLISER.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top