Torrons i Mel Alemany comença la campanya del torró

L’empresa d’Os de Balaguer Torrons i mel Alemany ha començat des de fa unes setmanes la campanya del torró. L’obrador de l’empresa de la Noguera funcionarà a ple rendiment fins la mateixa vigília del dia Nadal.

Durant aquest període concentrarà la major part de la producció de torró de tot l’any que serà d’aproximadament de 60 tones entre totes les seves varietats.

La mel, les ametlles i un procés de producció a foc lent són alguns dels secrets d’aquesta empresa familiar que conserva la recepta generació a generació des del segle XIX.

Aposten any rere any per una gamma de productes clàssics amb el seu torró dur i el torró tou, com a productes estrella. La principal novetat de la campanya d’enguany arriba en les seves col·leccions d’art i torró que presentaran en les properes setmanes.

La qualitat dels torrons Alemany ha estat reconeguda internacionalment en nombroses ocasions. Enguany, el torró dur ha aconseguit les estrelles Great Taste, conegudes també com els Òscar de l’alimentació. D’aquesta manera s’afegeix als seus 8 productes premiats en edicions passades.

 

Text: BALAGUER.TV

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top