Nova imatge gràfica del pack de 6 unitats dels ous de pagès de Liderou

Actualment, Liderou ofereix al consumidor la gamma més completa d’ous, inclosos els de producció alternativa (“pica a terra”, de pagès i ecològics), de la qual va ser pionera a Catalunya.

Aquest any ha renovat completament el concepte visual d’una gran part dels seus productes per tal d’adaptar-se als gustos del consumidor.

La primera de les gammes renovades, ja disponible als punts de venda habituals, és l’envàs de cartró tradicional de 6 unitats d’ous de pagès (amb o sense nansa), que ha incorporat una imatge més actual en la què l’ou és el protagonista.

Amb aquesta imatge han volgut transmetre dos conceptes bàsics: la frescor d’un producte de proximitat que evoca la idea de la granja al plat, i l’ou com a element omnipresent a la cuina per la seva gran versatilitat.

A més, el plat de la imatge està sobre un fons de fusta que ajuda a comunicar un aire rústic, molt adient per aquesta categoria d’ous. Al pack, a més, hi trobem dues gallines pintades a mà amb aquarel·la, en sintonia amb estil artesanal del nou envàs, i que evoquen les seves gallines criades a l’aire lliure.

Text i fotografia: LIDEROU.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top