Ous fregits amb patates fregides Torres Selecta a la Tòfona Negra

Aquesta setmana, volem sorprendre’t amb aquesta excel·lent recepta gourmet dels nostres amics de Patates Torres, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs

  • 1 bossa de Patates Selecta Tòfona Negra.
  • 2 ous.
  • 2 talls de pernil.
  • oli i sal.

 

Preparació:

  • Col·loca una base de de patates fregides Torres Selecta a la Tòfona Negra en un plat.

 

  • Reserva dos ous en un bol.

 

  • Posa una paella al foc amb un rajolí d’oli i deixa escalfar. Quan l’oli estigui calent afegeix els ous i els fregeixes.

 

  • Un cop fets els poses a sobre de les patates cobrint la superfície amb una mica de l’oli sobrant del fregit.

 

  • A la mateixa paella calenta, afegeix els talls de pernil, volta i volta uns segons i els col·loques sobre els ous, i llest, ja pots gaudïr d´un plat exquisit, senzill i de ràpida elaboració.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PATATES TORRES:

www.patatastorres.com

 

Recepta i fotografia: PATATASTORRES.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top