Aquesta setmana, volem sorprendre’t amb aquesta excel·lent recepta gourmet dels nostres amics de Patates Torres, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.
Necessitarà s…
- 1 bossa de Patates Selecta Tòfona Negra.
- 2 ous.
- 2 talls de pernil.
- oli i sal.
Â
Preparació:
- Col·loca una base de de patates fregides Torres Selecta a la Tòfona Negra en un plat.
- Reserva dos ous en un bol.
- Posa una paella al foc amb un rajolà d’oli i deixa escalfar. Quan l’oli estigui calent afegeix els ous i els fregeixes.
- Un cop fets els poses a sobre de les patates cobrint la superfÃcie amb una mica de l’oli sobrant del fregit.
- A la mateixa paella calenta, afegeix els talls de pernil, volta i volta uns segons i els col·loques sobre els ous, i llest, ja pots gaudïr d´un plat exquisit, senzill i de rà pida elaboració.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PATATES TORRES:
Recepta i fotografia: PATATASTORRES.COM