IV Nit del Gourmet Català

Avui celebrem la IV Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18h. Ho fem amb els socis del Clúster Gourmet de Catalunya, que aplega els elaboradors principals de productes alimentaris de qualitat del país on mostraran les seves novetats.

Aquesta és la festa del producte gourmet català, on els principals convidats són el retail i la restauració gourmet i on es promou el producte, la seva tradició, l’origen i el territori. Una festa que es celebra cada any i que s’ha convertit en un referent de la promoció del producte Gourmet de Catalunya.

L’acte institucional estarà presidit per l’Honorable Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà i Roura. Durant l’acte farà entrega del Premi del Gourmet Català de l’Any que reconeix el compromís, la dedicació i l’estima pels productes de la nostra terra.

També es lliuraran els Premis a la Trajectoria Empresarial, al Creixement mitjançant la Innovació, a la Internacionalització, al Producte Tradicional i al Producte Innovador, a cinc socis del Clúster.

La Nit culminarà amb un còctel maridat amb tapes elaborades amb productes del Clúster per a més de 400 convidats.

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top