Torrons Vicens presenta torrons inèdits i creatius a la 30a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

Torrons Vicens ha liderat, un any més, la innovació en el sector torronaire a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt.

Durant tres dies, la capital del torró a Catalunya ha esdevingut el centre de la tradició torronaire i Torrons Vicens ho ha estat, a més a més, de la innovació i la consolidació d’un sector que cada cop es desestacionalitza més.

A l’espai central, el Pavelló Dolç, dedicat als mestres torronaires locals, s’hi han trobat les novetats de la línia “Adrià Natura” del xef Albert Adrià com el torró de praliné de te matxa amb gominola de yuzu, el torró de praliné de sèsam amb cruixent d’alga nori i el torró Aire.

Per altra banda, també han presentat el torró de toffee i pinyons, el de toffee i festucs i el torró de toffee i ametlla marcona (versió soufflé).

Fotografies: FLAVORCOOK

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top