Avui, volem fer-te arribar aquesta espectacular recepta dels nostres amics de ARTESANIES CARLIT. Un plat molt gourmet per autèntics sibarites!
Fresc i amb una bona preparació és una manera fà cil, diferent i divertida de menjar verdures 100% naturals!
Necessitarà s…
- 200 gr de trinxat de Carlit.
- 150 gr de salmó fumat.
- 15 cl d’oli de girasol.
- 5 cl de vinagre de xerès.
- 2 fulles d’alga nori.
- Sal i pebre.
Preparació:
- Amanir el trinxat amb la vinagreta que haurem fet amb l’oli de gira-sol i vinagre de xerès.
- Tallar el salmó en tires primes.
- Posar el trinxat sobre la peça d’alga nori.
- Posar el salmó que hem tallat a sobre del trinxat.
- Enrotllar el maki, tallar la part sobrant d’alganori i fer-ne talls.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de ARTESANIES CARLIT: www.carlit.cat* Aquesta recepta ha estat elaborada per Ignasi Ferrer.