Maki de trinxat amb salmó

Avui, volem fer-te arribar aquesta espectacular recepta dels nostres amics de ARTESANIES CARLIT. Un plat molt gourmet per autèntics sibarites!

Fresc i amb una bona preparació és una manera fàcil, diferent i divertida de menjar verdures 100% naturals!

Necessitaràs

  • 200 gr de trinxat de Carlit.
  • 150 gr de salmó fumat.
  • 15 cl d’oli de girasol.
  • 5 cl de vinagre de xerès.
  • 2 fulles d’alga nori.
  • Sal i pebre.

 

Preparació:

  • Amanir el trinxat amb la vinagreta que haurem fet amb l’oli de gira-sol i vinagre de xerès.

 

  • Tallar el salmó en tires primes.

 

  • Posar el trinxat sobre la peça d’alga nori.

 

  • Posar el salmó que hem tallat a sobre del trinxat.

 

  • Enrotllar el maki, tallar la part sobrant d’alganori i fer-ne talls.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de ARTESANIES CARLIT: www.carlit.cat* Aquesta recepta ha estat elaborada per Ignasi Ferrer.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top